Presentatie winternummer Leven! Magazine in Ciao Ciao

Food & drink adventures, Society Reacties uitgeschakeld voor Presentatie winternummer Leven! Magazine in Ciao Ciao , , ,
Presentatie winternummer Leven! Magazine in restaurant Ciao! Ciao!

Ook in restaurant Ciao! Ciao! is good old Gin bezig met haar immer voortdurende opmars ©Mylène Siegers

Presentatie winternummer Leven! Magazine in restaurant Ciao! Ciao!

Simultaan bladeren…  ©Mylène Siegers

Society is een regelmatig terugkerende rubriek van schrijfster Vera de Jonckheere en mij in de krant Den Haag Centraal. Vanaf donderdag 10 december verkrijgbaar met nog veel meer lezenswaardige artikelen.
In de krant is slechts ruimte voor 1 foto. Vera en ik gunnen u graag een blik op de extra foto van de bladerende heren en dat kan op dit blog!

 

City Light – Presentatie winternummer Leven Magazine
In de bomvolle Hot Spot Ciao Ciao, met zicht op het torentje van waaruit Mark Rutte zijn optimistische scepter over ons allen zwaait, werd begin deze week de 28e editie van de Haagse glossy Leven! Magazine gepresenteerd. Directeur Charlot de Graaf en hoofdredacteur Caroline Ludwig kondigden de culinair getinte “om je vingers bij af te likken, Lekkerste Leven! ooit”, zeer goed getimed aan. Op hetzelfde moment trok Matthijs van Nieuwkerk op NPO 1 namelijk het boetekleed aan voor de zojuist behaalde zeperd met zijn pop-uprestaurant, het jammerlijk mislukte gastronomische DWDD avontuur op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein. Chef-kok Robert Kranenborg, onbereikbaar voor commentaar, zat in anonimiteit weggedoken vast stiekempjes te denken: was ik maar in Den Haag gebleven…

GIN
Het Den Haag Centraal team was in ieder geval dolgelukkig in Den Haag te zijn want onze stad straalde louter succes en Leven! uit, daar in Ciao Ciao, waar de vele afgetrainde lijven very close indeed bijeen stonden. Het was even moeilijk om te ontdekken wie er niet was als een opsomming te geven van alle aanwezige sprankelende Hagenaars en Hagenezen. Bovendien ontbrak daartoe de tijd… Mooie Italiaanse hapjes en goedgevulde glazen waarin good old Gin aan een immer voortdurende opmars bezig bleef, vonden hun gratis-gretige weg naar snel innemend, ondernemend Den Haag. De Graaf memoreerde in haar speech dat het herfstnummer voor het eerst in het bestaan van Leven! moest worden overgeslagen vanwege de eigendomswisseling die afgelopen zomer plaatsvond. Sinds 1 september, met ingang van jaargang 8, geeft zij het magazine in eigen beheer uit, in samenwerking met de nieuwe eigenaren Jeroen Cieremans en Daan van Reijn van het Haagse marketing- en communicatiebureau CieremansVanReijn in de Scheveningse haven.

Sumo
Een juiste keuze vonden alle aanwezigen: hoe frêle zij ook moge ogen, Den Haag kent haar kordate sumo-kracht. Als regisseur van Leven! blijft zij ieder kwartaal ontdekkingen brengen in de regio Zeer Groot Den Haag (ZGDH: inclusief Delft, Zoetermeer en Westland). “Deze Leven! is, voortbordurend op de bestaande formule, helemaal geworden zoals ik hem het liefst zie. Ik zat bij wijze van spreken voortdurend náást de vormgever. De samenwerking met hoofdredacteur Caroline Ludwig wordt gecontinueerd en de paraplu van het full service marketing bureau CieremansVanReijn brengt state-of-the-art assets met zich mee die voorheen onbereikbaar waren.” Zo konden genodigden zich in al hun welbekende Haagse bescheidenheid laten fotograferen als cover-stuk. Het liep storm, toute La Haye koestert de wens op de cover van een glossy te prijken.

Vaderlijk
Vanaf een hoge barkruk bezag Harry Mens – tv-makelaar uit de bloembollenstreek – het gekrioel en vrolijk flitsen van camera’s met een (groot)vaderlijke blik. Hij zat naast dassenkoning Tony Tetro waardoor opviel dat om Mens’ nek enig blinkend eremetaal ontbrak dat hem als multitaskend gezinshoofd waarachtig toekomt. Nu een van de Mens-gezinnen in Den Haag blijkt te hebben geresideerd, kan met recht geconcludeerd worden dat vroeg of laat iedereen wel een lijntje met Den Haag heeft. Vanuit deze veilige wetenschap verlieten wij het geroezemoes en betraden innig tevreden het Haagse asfalt.

 

Vera de Jonckheere