StraatNieuws editie 14

Work adventures 1 Reactie , ,

StraatNieuws editie 14, Angelique Boas, kunstenares, Indiaanse traditie

StraatNieuws editie 14, Angelique Boas, kunstenares, Indiaanse traditie

©Mylène Siegers

Angelique Boas, interieurarchitect en kunstenares staat met een groot interview in editie #14 van StraatNieuws. Nu ook verkrijgbaar in Rotterdam!

Samen met Hester Heite was ik te gast bij deze kunstenares die de Indiaanse traditie volgt. Ook achter haar voordeur bevindt zich een wereld waar je doorgaans geen vermoeden van hebt als voorbijganger. Ik voel mij bevoorrecht dat ik achter zoveel voordeuren en in zoveel werelden mag vertoeven met mijn camera in de hand!

Nb… koop StraatNieuws, niet alleen geld geven, maar altijd de krant meenemen!

Ten eerste staan er altijd leuke en interessante artikelen in, maar u helpt de oplage om zeep als u alleen geld geeft aan de verkoper. Wat veel mensen niet weten: Hij of zij is een zelfstandig ondernemer, koopt zelf kranten op en de winst van de verkoop zijn de verdiensten. Als de verkoper geen noodzaak heeft om genoeg kranten op te kopen, omdat u sowieso geld geeft, daalt de oplage en zal uiteindelijk de organisatie niet meer kunnen draaien.

Kortom: werk bedelen niet in de hand, maar help de StraatNieuws-verkopers als zelfstandig ondernemers en het doel dat StraatNieuws nastreeft te ondersteunen.